Extra Profit - Extraprofit - pénzkeresés otthonról

OKTATÁSI KÖZPONT

Egyszerű kereskedés


Az, hogy a bináris opciókkal való kereskedés ilyen gyorsan ekkora népszerűségre tett szert, annak egyszerűségében rejlik.

Azzal, hogy a kereskedést sikerült leegyszerűsíteni, a bináris opciókkal való kereskedés könnyűvé és mindenki számára elérhetővé vált.

A bináris opciók által kínált különleges egyszerűség azt is biztosítja, hogy pénzügyi háttértől függetlenül a kereskedést bárki azonnal elkezdheti.
Azonnali megtérülés és rugalmas kereskedés


A bináris opciókkal való kereskedés legcsábítóbb előnye, hogy ellentétben a banki kamattal és egyéb befektetési eszközökkel, itt egyetlen perc alatt akár 85%-nyi haszonra tehetünk szert.

A „60 másodperces kereskedés”, a „nap végi lejáratú” és a „hétvége” opciók (melyek pénteken kezdődnek és hétfőn záródnak be) lehetőséget adnak a kereskedőknek arra, hogy ők maguk döntsék el, mikor akarnak kereskedni.
Trendektől független profit


A bináris opciókkal való kereskedés esetén nem kell az eszközt megvásárolni, hanem az eszköz értékének mozgását kell előre meghatározni.

Ha az eszköz árfolyama lefelé megy, a kereskedők ugyanolyan könnyen képesek profitálni, mint a növekvő érték esetén.

Talán ez a legfontosabb és legkülönlegesebb előnye a bináris opciókkal való kereskedésnek, mivel a napjainkban gyakran hanyatló gazdasági környezetben is képesek profitra szert tenni, vagy talán akkor még többet is nyerhetnek.

A bináris opciókkal való kereskedés izgalmas világa egy ideális belépési pont a globális piacra, és nagy népszerűségre tett szert a tapasztalt és a kezdő kereskedők körében is.
Sokszínű eszköztár


A bináris opciók egyik legvonzóbb tulajdonsága az, hogy szinte bármilyen eszközzel kereskedhetünk. A bináris opciók eszközeit 4 kategóriába lehet sorolni:

Devizapárok - Nagyon hasonlóan a devizakereskedéshez, a bináris opciók lehetőséget biztosítanak a devizapár mozgásán alapuló spekulációra.
A devizakereskedéstől eltérően azonban a bináris opciók rövidebb idő alatt nagyobb profitot biztosítanak, és a kockázati tőke sem nagyobb, mint a befektetett összeg.
Devizapárok kivételesen széles választéka érhető el, beleértve a főbb devizapárokat (EUR/USD, GBP/USD, EUR/JPY, stb.), valamint az exotikus párokat (EUR/HUF, USD/TRY, GBP/NOK, stb.).

Részvények – A brókerházaktól eltérően a bináris opciós kereskedésben a nagyobb és kisebb részvények mozgására is spekulálhatunk.
Olyan részvények mint a Google, a Facebook, és az Apple egyre nagyobb nyereséget hoznak egyaránt a kereskedők és a befektetők számára is.
A kisebb részvények, mint a MOL, az OTP vagy a Richter az opciós kereskedéssel befektetési kockázat nélkül is nagy profitot hozhatnak.

Áruk, nyersanyagok – Az árupiac az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kereskedési eszköz a geopolitikai klíma összetett kapcsolatának és földünk nyersanyagainak napjainkban történő felértékelődésének köszönhetően.
A kereskedők képesek olyan eszközökkel gyorsan és biztonságosan kereskedni, mint az arany, az ezüst és az olaj.
A nyersanyagpiac globális trendjei mindenki számára könnyen követhetőek és kiszámíthatóak.

Indexek – A tőzsdei indexeket gyakran tekintik a bináris opciókon való kereskedés leghatékonyabb eszközének.
Az indexek állandó likviditása ideális választássá teszi a kerekedők számára az indexekkel való spekulációt.
A kockázat csökkentése (hedging), valamint az alacsony adózási politika miatt az eszköz mindig kedvelt kategória lesz.

Dow Jones 30 - A 30 leginkább forgalmazott ipari részvényt tartalmazza a New York-i tőzsdén.
NASDAQ - Sokan ezt tekintik a legnagyobb indexnek. Az összesített index több ezer komponenst tartalmaz.
S&P 500 - Részvénypiaci index, amely az 500 leginkább forgalmazott amerikai részvényt tartalmazza.
DAX 30 – Blue chip részvénypiaci index, mely a frankfurti tőzsde 30 fő részvényét tartalmazza.
FTSE 100 – Részvényindex, a londoni tőzsdén a legnagyobb piaci tőkével bejegyzett 100 cég részvényeivel.
Nikkei 225 – A japán tőzsde legnagyobb indexe, hasonlóan az amerikai Dow Jones-hoz.
Kiszámítható stratégia


A sikeres kereskedés alapja mindig egy biztos stratégia.
Az élő árfolyamok követésével tisztán átláthatóvá válik az eszközmozgások trendje.
A bináris opciókkal való kereskedés egyszerűsége miatt az eszközök kereskedési trendjeit követve könnyen kialakítható egy azonnali profitot hozó stratégia.


STRATÉGIA KÉRÉSE
Küldés